Pay Per Click Management

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Het adverteren via 'pay per click' kan u binnen een dag al meer gericht verkeer opleveren. Middels een doelgerichte campagne op te richten kunt u morgen al beginnen met het bereiken van uw doelgroep.

Onze campagnes zullen zo goed mogelijk aansluiten bij uw doelgroep. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om succesvolle campagnes op te zetten waarmee we voor de laagste kosten per click gaan door continue uw campagne te optimaliseren.

Wij zorgen voor doelgerichte advertenties die aansluiten bij uw doelgroep. Dit zorgt ervoor dat u direct uw doelgroep weet te bereiken.

Betaald en gericht adverteren

Adverteren via Google Adwords biedt vele mogelijkheden. Zo kan er binnen 24 uur een campagne worden opgezet om uw doelgroep in de omgeving te bereiken.

Bereik uw doelgroep

Wij kijken naar de zoekwoorden waar u potentiƫle doelgroep zoekt naar u als makelaar. Om gevonden te worden als makelaarskantoor wilt u natuurlijk de beste posities te bemachtigen in uw regio en dat kan onder andere via betaalde advertentie mogelijkheden.

Wij hebben de kennis en ervaring om succesvolle campagnes op te zetten voor makelaarskantoren waarmee u de juiste doelgroep kunt bereiken.